Conference League

Στη league phase του Conference η Γάνδη και η Μπασακσεχίρ του Πέλκα!

Την πρόκριση στη league phase του Conference League πήραν Γάνδη και Μπασακσεχίρ, ξεπερνώντας τα εμπόδια των Παρτίζαν και Σεντ Πάτρικς αντίστοιχα.

Το ευρωπαϊκό τους ταξίδι συνεχίζουν Γάνδη και Παρτίζαν, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στη league phase του Conference League.

Όπως στο Βελιγράδι έτσι και στη ρεβάνς στο γήπεδό τους οι Βέλγοι επικράτησαν 1-0 της ομάδας του Βελιγραδίου και ντουμπλάροντας τις νίκες τους, πήραν την πρόκριση. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντελόρζ στο 88ο λεπτό.

Από την άλλη, παταγώδης αποτυχία για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι αποκλείστηκαν από την προκριματική διαδικασία και των τριών διοργανώσεων της UEFA αυτό το καλοκαίρι!

Μπασακσεχίρ-Σεντ Πάτρικς 2-0: Στη Ligue Phase του Conference οι Τούρκοι

Η αρχή για την Παρτίζαν έγινε στα προκριματικά του Champions League από την Ντινάμο Κιέβου με συνολικό σκορ 9-2 και ακολούθως από τη Λουγκάνο με σκορ 3-2 σ' αυτά του Europa League, για να ολοκληρωθεί το… Βατερλό στο Βέλγιο.

Από ‘κει και πέρα, η Μπασακσεχίρ «καθάρισε» στην Κωνσταντινούπολη την πρόκριση. Μετά το 0-0 στην Ιρλανδία, η τουρκική ομάδα νίκησε 2-0 στη ρεβάνς και έτσι και εκείνη θα είναι στη league phase της διοργάνωσης.

Τα γκολ της Μπασάκ σημείωσαν οι Σαχινέρ (64’) και Κεμέν (82’), ενώ βασικός ξεκίνησε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 77ο λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x